Sessió PreBoda

Primera presa de contacte
Sessió

Pre Boda

La sessió pre boda és molt important per a tots nosaltres. Gràcies a aquesta primera sessió, el dia del casament, tot serà molt més senzill. Ja ens coneixerem i estareu acostumats a la meva presència. I el que és més important encara, estareu acostumats al meu objectiu.

Dia del

Casament

Han sigut mesos de preparatius, de tenir-ho tot lligat perquè aquest gran dia no falli res. Aquest dia però, passarà molt de pressa. Aquest dia el guardaràs per sempre dins el teu cor, però a mesura que passi el temps hi haurà detalls que s’oblidaran, per això necessites immortalitzar-lo.

Més informació
Sessió

Post boda

Igual que a la sessió pre boda, quedarem un matí o una tarda i deixarem córrer la nostra imaginació i creativitat. Podeu triar el vostre lloc favorit, penseu amb escenaris i situacions singulars per a les vostres fotos. La platja, un bosc, un lloc abandonat, un passeig en globus, etc…

Més informació

Si esteu preparant el vostre casament, potser ja sabreu que és una sessió Preboda. Però com que sou molts els que ho pregunteu, he decidit fer aquesta entrada per explicar-vos-ho.

Com el seu nom ja dona a entendre, és una sessió que es fa uns dies abans del casament.

Aquest primer dia és molt important per a tots nosaltres. Gràcies a aquesta primera sessió, el dia del casament, tot serà molt més senzill. Ja ens coneixerem i estareu acostumats a la meva presència. I el que és més important encara, estareu acostumats al meu objectiu. Perquè encara que no ho sembli, sou molts els que heu de vèncer la por a la càmera de fotos.

Per tot el que ja us he explicat, incloc aquesta sessió de fotos al pack bàsic de casament. Així, el dia del casament tindrem prou confiança i ja no seré un simple fotògraf de noces, us coneixeré molt més i la màgia de les fotos fluirà sense adonar-vos-en. Jo em mouré com peix a l’aigua i ni tan sols sabreu que hi soc. Fantàstic no??? I és que en el vostre gran dia, de l’últim que heu d’estar pendents és … De les fotos i del fotògraf!!!

El dia de la sessió

Que com heu d’anar vestits per aquesta sessió? Podeu anar amb roba còmoda que us defineixi i amb la que us sentiu bé. El més important del reportatge sou vosaltres, els vostres gestos, les vostres mirades, la vostra il·lusió davant el gran dia.

Un altre aspecte que fa d’aquestes sessions veritablement útils, és que amb aquestes fotos, podem fer un àlbum de signatures per al dia del casament per exemple. També en podem fer les invitacions a casament que enviareu als vostres convidats. I si no, tindreu unes fotos espectaculars de quan éreu parella.

Per realitzar la sessió, normalment estem junts unes hores a la tarda, en algun lloc que us agradi i que sigui especial per a vosaltres. L’important d’aquest dia és gaudir i que ens coneguem. No sou models i no vull que ho sigueu. Les meves fotos són naturals, espontànies, plenes de màgia, romàntiques.

Estic segur que no us costarà gens de posar-vos davant del meu objectiu.

Demana informació

Per qualsevol classe de reportatge que necessitis, no dubtis en contactar-me. De ben segur que tinc l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

+34 – 689 720 024
info@abfotografia.cat