Sessió PostBoda

Un dia per fer córrer la imaginació
Sessió

Pre Boda

La sessió pre boda és molt important per a tots nosaltres. Gràcies a aquesta primera sessió, el dia del casament, tot serà molt més senzill. Ja ens coneixerem i estareu acostumats a la meva presència. I el que és més important encara, estareu acostumats al meu objectiu.

Més informació
Dia del

Casament

Han sigut mesos de preparatius, de tenir-ho tot lligat perquè aquest gran dia no falli res. Aquest dia però, passarà molt de pressa. Aquest dia el guardaràs per sempre dins el teu cor, però a mesura que passi el temps hi haurà detalls que s’oblidaran, per això necessites immortalitzar-lo.

Més informació
Sessió

Post boda

Igual que a la sessió pre boda, quedarem un matí o una tarda i deixarem córrer la nostra imaginació i creativitat. Podeu triar el vostre lloc favorit, penseu amb escenaris i situacions singulars per a les vostres fotos. La platja, un bosc, un lloc abandonat, un passeig en globus, etc…

Antigament, després de la celebració de l’enllaç a l’església o ajuntament, els nuvis “abandonaven” un parell d’hores els convidats. Anaven a fer una sessió de fotos a algun lloc que els agradava. Aquesta espera es podia fer interminable pels convidats que estaven molta estona esperant al restaurant. Avui en dia, això ja no es fa. Per la comoditat i tranquil·litat de tots, aquesta sessió es fa uns dies després de l’enllaç i es coneix amb el nom de postboda o també com Trash the Dress. És ideal per gaudir un dia més dels vostres vestits de nuvis i donar un últim toc de bogeria i somni a les fotos del vostre àlbum de noces. El més important és que estigueu disposats a divertir-vos en aquesta sessió de fotos totalment creativa i informal. Com el dia de l’enllaç, vosaltres sereu els veritables i únics protagonistes.

Igual que a la sessió preboda, quedarem un matí o una tarda i deixarem córrer la nostra imaginació i creativitat. Podeu triar el vostre lloc favorit, penseu amb escenaris i situacions singulars per a les vostres fotos. La platja, un bosc, un lloc abandonat, un passeig en globus, en un iot de luxe a alta mar, etc…

Amb la sessió postboda, gaudiu dels millors instants del dia del vostre casament sense perdre cap moment especial amb els vostres familiars i amics i aprofiteu per completar el vostre reportatge de casament.

Viureu una experiència divertidíssima i tindreu un record molt especial i entranyable per a tota la vida, amb unes fotos úniques i irrepetibles.

Us hi atreviu?

Demana informació

Per qualsevol classe de reportatge que necessitis, no dubtis en contactar-me. De ben segur que tinc l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

+34 – 689 720 024
info@abfotografia.cat