TARIFES REPORTATGES DE BATEIG

El seu primer gran dia

El bateig sol ser el primer gran esdeveniment del nounat, això fa que en la majoria dels casos, la celebració és presa amb gran importància pels pares del petit, els qui preparen amb il·lusió aquest dia tan especial. Contractar un fotògraf de batejos professional et garanteix un record inesborrable.
M’agrada explicar la història del bateig d’una forma natural, passant desapercebut però estan present en tots els moments de màxima importància. Fotografiaré de manera discreta durant la cerimònia i capturaré tot l’ambient, detalls i diversió d’aquest dia. Així podreu recordar el dia i els moments que us faran somriure i recordar la gent.

El meu enfocament
Arribaria a casa una hora més o menys abans de sortir de l’església i passem algun temps fent fotos del nen/a i grup familiar abans de la cerimònia. L’experiència m’ha ensenyat que molts nens es cansen durant la cerimònia i, per tant, fer les fotos formals per endavant proporciona els millors resultats.
Això també fa que la resta del dia sigui més relaxant per a vosaltres, després de la cerimònia, quan estigueu amb els vostres amics i familiars i una copa de cava, podeu relaxar-vos i divertir-vos sabent que estaré documentant dia sense haver-vos de molestar (tot i que estaré a mà si em vols sol·licitar fotos addicionals amb amics).

Fotografiar els grans moments i els petits detalls
Fotografiaré la cerimònia amb el meu estil discret, capturant aquells moments importants de benedicció i els petits detalls que us fan somriure: el vostre fill agafava les ulleres del sacerdot, l’àvia tan orgullosa a la primera fila, etc.
Durant la festa, em concentraré amb l’ambient del teu dia, la diversió dels teus amics i familiars rient i fent broma, i els nens que corren i gaudeixin. No passaran per alt els petits detalls que heu pensat perquè el dia sigui únic: el pastís, la decoració, etc. Captaré la sensació i l’esperit del dia, així com molts retrats informals.
Fotografies, un tresor per als pròxims anys
Cada baptisme és únic i irrepetible. Aprofitaré totes les meves habilitats per capturar fotografies que superin les vostres expectatives i que us encantarà de mirar una vegada i un altre durant els pròxims anys.
Per obtenir més informació, poseu utilitzar el següent formulari, per Whatsapp o telèfon.

Demana informació

Per qualsevol classe de reportatge que necessitis, no dubtis en contactar-me. De ben segur que tinc l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

+34 – 689 720 024
info@abfotografia.cat