Fotomania, la fotografia fàcil.

Sóc l’Albert Barnosell i et dono la benvinguda al meu blog de fotografia.

En aquesta primera entrada al blog, t’explicaré d’on neix la idea. I és de blog i canals de fotografia n’hi ha moltíssims, ara bé en català, n’hi ha molt pocs. Aquest és un dels principals motius del naixement d’aquest blog, poder parlar de fotografia en català.

Però no és l’únic motiu, n’hi ha un altre i potser de més rellevant que el primer. Dia a dia, veig molta gent pel carrer utilitzant les seves càmeres rèflex de forma automàtica. A veure, no és que ho critiqui, amb el seu material tothom fa el que vol o el que pot, però un rèflex en automàtic, és com comprar-te un Ferrari per anar a comprar el pa.

Tinc clar que hi ha un buit on penso que molta gent o no sap com fer-ho per aprendre fotografia. I em quedo pensant, amb tants blogs i canals de YouTube com hi ha, com és que la gent no es posa a aprendre fotografia.

Però com moltes coses a la vida, la resposta m’arriba el dia que menys penses. Estant de vacances al meu Mèxic estimat, tombat a la piscina, va arribar un matrimoni amb tres fills. Al cap d’una estona, em va cridar l’atenció que mentre el matrimoni i dos dels fills es divertien a la piscina, l’altre nen caminava amb la seva càmera rèflex fent una foto darrera l’altre. El nen calculo que tindria uns 10 anys.

Veient que utilitzava la càmera de forma automàtica i que l’agafava molt malament, em vaig quedar pensant com ho pot ser un nen d’aquesta edat si vol aprendre fotografia. Els pares l’apuntaran a una escola de fotografia? Complicada veritat? Com activitat extraescolar algun col·legi farà fotografia? Ho desconec, però m’estranyaria.A Internet, com he dit abans, hi ha molt bons canals, però per a un nen potser són massa tècnics, no?

Així que aquí em teniu, explicant fotografia de forma clara i fàcil perquè fins i tot els nens l’entenguin i no s’avorreixin.

Ara mateix, si ets dels que utilitza la càmera de forma automàtica, explica’m en els comentaris perquè no fas el pas a utilitzar-la en manual i digues-me també que t’agradaria veure en futurs vídeo. Espero les seves respostes aquí baix.

Aquesta pàgina s'ha visitat 57 vegades, 1 de les quals avui.
Next Post

Related Posts

Leave a Reply