La Comunió

Un dia molt especial

El reportatge fotogràfic de la primera comunió és una oportunitat per retratar una etapa especial en la vida dels nens. Proposo una sessió de fotos diferents i originals dels més petits a través del joc, sense forçar-los a somriure. Busco sempre que el somriure sigui natural i espontani. Quan els nens prenen la primera comunió ja tenen clars els seus interessos i esports favorits però encara mantenen la frescor de la infantesa. La millor manera de captar imatges de forma natural és fer una sessió fotogràfica en exteriors, en un entorn obert on els nens se sentin més còmodes i lliures.

Quan: Les Primeres Comunions solen ser en maig-juny, per la qual cosa les sessions de Comunió solen realitzar-se entre març i abril. També hi ha la possibilitat de fer la sessió després de la Comunió, amb la tranquil·litat que el vestit ja no ha de netejar-se de nou per a la cerimònia. Cada família decideix quan fer la sessió de comunió. Aconsello reservar amb l’antelació més gran possible per tenir disponibilitat.

Comunions en exterior: Les nostres sessions de fotos de comunió les realitzem sempre en exterior, a l’aire lliure, on els nens se senten lliures i còmodes per poder treure el millor d’ells amb la màxima naturalitat. Fugim dels clàssics posats d’estudi, preferim la llum del capvespre, la brisa de la mar o la tranquil·litat dels camps per guardar el millor record de la seva primera comunió.

El dia de la celebració. Arribaria a casa una hora més o menys abans de sortir de l’església i passem algun temps fent fotos del nen/a i grup familiar abans de la cerimònia. L’experiència m’ha ensenyat que molts nens es cansen durant la cerimònia i, per tant, fer les fotos formals per endavant proporciona els millors resultats.
Això també fa que la resta del dia sigui més relaxant per a vosaltres, després de la cerimònia, quan estigueu amb els vostres amics i familiars i una copa de cava, podeu relaxar-vos i divertir-vos sabent que estaré documentant dia sense haver-vos de molestar (tot i que estaré a mà si em vols sol·licitar fotos addicionals amb amics).

Fotografiar els grans moments i els petits detalls. Fotografiaré la cerimònia amb el meu estil discret, capturant aquells moments importants i els petits detalls que us fan somriure: el vostre fill agafava les ulleres del sacerdot, l’àvia tan orgullosa a la primera fila, etc.
Durant la festa, em concentraré amb l’ambient del teu dia, la diversió dels teus amics i familiars rient i fent broma, i els nens que corren i gaudeixin. No passaran per alt els petits detalls que heu pensat perquè el dia sigui únic: el pastís, la decoració, etc. Captaré la sensació i l’esperit del dia, així com molts retrats informals.
Fotografies, un tresor per als pròxims anys
Cada celebració és única i irrepetible. Aprofitaré totes les meves habilitats per capturar fotografies que superin les vostres expectatives i que us encantarà de mirar una vegada i un altre durant els pròxims anys.

Recordatoris de comunió. Cada vegada són més les famílies que utilitzen les millors fotos del reportatge Pre comunió per fer els recordatoris de comunió. Recordatoris senzills i emotius que permetin recordar aquest moment irrepetible amb un toc artístic que, segur, agradaran a tots els convidats.
Un cop fet el reportatge podeu utilitzar les fotos que més us agradin per als recordatoris.
Podeu fer-los vosaltres mateixos o ens podeu demanar que us els fem nosaltres. Sigui com sigui us ajudarem tot el possible perquè estiguin el més maco possible amb un estil
modern i minimalista.

Demana informació

Per qualsevol classe de reportatge que necessitis, no dubtis en contactar-me. De ben segur que tinc l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

+34 – 689 720 024
info@abfotografia.cat