El casament

Sessió

Pre Boda

La sessió pre boda és molt important per a tots nosaltres. Gràcies a aquesta primera sessió, el dia del casament, tot serà molt més senzill. Ja ens coneixerem i estareu acostumats a la meva presència. I el que és més important encara, estareu acostumats al meu objectiu.

Més informació
Dia del

Casament

Han sigut mesos de preparatius, de tenir-ho tot lligat perquè aquest gran dia no falli res. Aquest dia però, passarà molt de pressa. Aquest dia el guardaràs per sempre dins el teu cor, però a mesura que passi el temps hi haurà detalls que s’oblidaran, per això necessites immortalitzar-lo.

Sessió

Post boda

Igual que a la sessió pre boda, quedarem un matí o una tarda i deixarem córrer la nostra imaginació i creativitat. Podeu triar el vostre lloc favorit, penseu amb escenaris i situacions singulars per a les vostres fotos. La platja, un bosc, un lloc abandonat, un passeig en globus, etc…

Més informació

El teu gran dia

Sense cap mena de dubte, un dels dies més important de la vida, és el dia del teu casament. Un esdeveniment únic i irrepetible.

Han sigut mesos de preparatius, de tenir-ho tot lligat perquè aquest gran dia no falli res. Aquest dia però, passarà molt de pressa. Aquest dia el guardaràs per sempre dins el teu cor, però a mesura que passi el temps hi haurà detalls que s’oblidaran, per això necessites immortalitzar-lo. El reportatge fotogràfic us servirà per immortalitzar moments irrepetibles, inoblidables i plens d’emocions.

Aquest dia per a mi sou el més important i estic centrat únicament en vosaltres, per això només faig un casament el dia.

Permeteu-me que us doni un consell: deixeu-vos portar per la vostra intuïció, guieu-vos per les vostres sensacions i preneu la decisió amb el cor.

Espero que els nostres camins es creuin… fins aviat!

Tres, dos, un … Somriu!

Tinc tres packs, però si cap s’adapta al que necessites, consulta’m i veuràs com arribem a un acord.

Demana informació

Per qualsevol classe de reportatge que necessitis, no dubtis en contactar-me. De ben segur que tinc l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

+34 – 689 720 024
info@abfotografia.cat